Pasienten drivr beslutningene våre

Indivior er et globalt farmasøytisk selskap som jobber for å forandre pasienteness liv ved banebrytende livsforandrende behandling for avhengighet og andre alvorlige psykiske lidelser. 

Pasienten driver våre beslutninger, og våre ledende prinsipper fremmer en kultur som søker å skape en varig sosial verdi ved å hjelpe til med å løse en av de mest presserende epidemiene i vår tid.

En dag vil ikke avhengighet lenger bli sett på med hån og skam. En dag vil ikke avhengighet lenger være en global humanitær krise. Vi i Indivior ser for oss en dag der alle pasienter i hele verden vil ha ubegrenset tilgang til behandlingstjenester av høy kvalitet for kroniske tilbakefallstilstander og komorbiditet ved avhengighet.

Inntil den dagen kommer, vil vi fortsette å være banebrytere for livforandrende behandlinger. Og med hjelp fra helsepersonell, det offentlige helsesmiljøet, beslutningstakere, betalere og andre, vil vi bryte ned barrierer for behandling for de millionene av mennesker over hele verden som trenger det mest.

Dette er vår visjon. Vi er Indivior, og vi vil alltid fokusere på deg.

Fortsett til Indivior.com
 

PRODUKTFORESPØRSEL ELLER UØNSKET HENDELSE

Pasientens sikkerhet er ikke bare en forpliktelse... det er også et ansvar.

Din hjelp til å rapportere produktbekymringer eller uønskede hendelser spiller en avgjørende rolle i vår misjon å sikre at alle pasienter har tilgang til behandlinger av høy kvalitet. Vi benytter enhver anledning til å overvåke pasientsikkerheten med passende verktøy.

For enhver sikkerhetsrelatert informasjon, produktklager, for å be om medisinsk informasjon, eller for å rapportere en uønsket hendelse, vennligst kontakt:

PatientSafetyROW@indivior.com

Retningslinje for informasjonskapsler og sporingsteknologier

Global generell personvernerklæring og kunngjøring

Personvernerklæring for helsepersonell

Overføringer av Verdi

I samsvar med kravene i lokale regler er Indivior forpliktet til å rapportere overføringer av verdi til helsepersonell, helsepersonell og pasientorganisasjoner. For den siste informasjonen, klikk på linken neden for:

Disclosures 2021 Regional Reporting of Medical Governance Payments made in 2020 HCP Sponsorships and Consultancy

Disclosures 2021 Regional Reporting of Medical Governance Payments made in 2020 POs, Donations, Grants